Πληροφορίες για τη

Η PCENERSYS είναι θυγατρική της PCHEN, είναι κατασκευή για μπαταρία ιόντων λιθίου στο ESS (Energy Storage System) εφαρμογή με αυτοανεπτυγμένες βασικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των κελιών LiFePO , BMS (Battery Management System), μονάδα μπαταρίας και ενσωμάτωσης του συστήματος. Η PCENERSYS διαθέτει πάνω από 2000 εκατ. και πάνω από 6000m ΡΑ βάση κατασκευής στο Dongguan City, Κίνα με 8 γραμμές παραγωγής και περισσότερους από 100 εργαζόμενους και πολλά αυτόματα μηχανήματα που εξασφαλίζουν την καθημερινή παραγωγή του 2000KWH. Μέχρι το τέλος του 2020, Το PCENERSYS έχει περισσότερες μονάδες 10K ESS με διαφορετική χωρητικότητα εφαρμόζονται σε πάνω από 60 κομητείες και ο μεγαλύτερος χρόνος εξυπηρέτησης είναι πάνω από 6 χρόνια. Έχουμε μια επαγγελματική και έμπειρη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης που ηγείται από τον ιδρυτή μας Austin Tan, ένα PH. D από το Πανεπιστήμιο Wuhan, μεγέθυνση στην Ηλεκτροχημεία και ξεκινώντας την καριέρα του σε δευτερεύουσα μπαταρία από το 2007. Επί του παρόντος, μας έχουν απονεμηθεί 34 τεχνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων 7 ευρεσιτεχνιών εφευρέσεων. Έχουμε δημιουργήσει επίσης συνεργατική πλατφόρμα Ε&Α με το Wuhan University of Technology.

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Ηλιακή φορητή γεννήτρια 300W φορητή τράπεζα ενέργειας για την κατασκήνωση

♦Ασφάλεια ρεύματος off-grid, Πράσινο και Καθαρό τροφοδοτικό τροφοδοτικό, Τέλεια Τροφοδοσία για κάμπινγμα♦Οι εσωτερικές μπαταρίες είναι υψηλής ποιότητας επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, ασφαλή, φορητή και πράσινη.♦Με 100-240V καθολική πρίζα AC για το φορητό υπολογιστή σας, οθόνη, τηλεόραση, στρώμα αέρα, λαμπτήρα, ανεμιστήρα, Router, Modem, Χριστουγεννιάτικα φώτα κλπ.♦Φορητό σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας έχουν 2* 5V θύρες USB, 1*QC3.0, 5~ 12V/18W θύρες USB, Τύπος-C(PD45W) κ.λπ.♦Φορητός σταθμός ηλεκτρικής ενέργειας με 300W AC συνεχής εξόδου και 600W AC αιχμή ισχύς εναλλασσόμενου με μπαταρία ιόντων λιθίου περίπου 320WH.♦Το ρεύμα καθαρού κύματος είναι συγκρίσιμο με το δίκτυο, και η κυματομορφή του είναι σταθερή και δεν έχει καμία ζημία στον εξοπλισμό φόρτισης, Μεγάλη ασφάλεια.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Πώς να ρυθμίσετε το νοικοκυριό 48V 100Ah Powerwall 48V

Η τάση του νοικοκυριού 48V 100Ah Powerwall καθορίζεται κυρίως από τον inverter, η οποία πρέπει να ταιριάζει με την τάση εισόδου του inverter, όπως ο inverter 48V με μπαταρία 48V, 96V inverter με μπαταρία 96V, καμία ασήμαντη .


Ποια είναι τα κοινά φάσματα θερμοκρασίας για 100Ah LiFePO4 Powerwall μπαταρίες χαμηλής θερμοκρασίας

Οι 100Ah LiFePO4 Powerwall μπαταρίες χαμηλής θερμοκρασίας μπορούν γενικά να λειτουργούν κάτω από -30 βαθμούς Κελσίου, και μπορεί γενικά να διατηρήσει περισσότερο από 80% χωρητικότητα σε -40 βαθμούς Κελσίου.


Ποιες είναι οι αρχές λειτουργίας του νοικοκυριού 48V 100Ah Powerwall ενεργειακής αποθήκευσης

Με τη μείωση των φωτοβολταϊκών επιδοτήσεων σε διάφορες χώρες και τη μείωση των επενδύσεων των καθαρών φωτοβολταϊκών έργων, οικιακά 48V 100Ah Powerwall συστήματα αποθήκευσης ενέργειας έχουν γίνει η επιλογή όλο και περισσότερων ανθρώπων.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του νοικοκυριού 48V 100Ah Powerwall 48V

Το σύστημα νοικοκυριών 48V 100Ah Powerwall αναφέρεται κυρίως στο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας που έχει εγκατασταθεί σε οικιακά κτίρια.


Πώς να λύσετε την ασφάλεια του 100Ah LiFePO4

Το 100Ah LiFePO4 Powerwall έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διάφορους τομείς, και η απόδοσή της στην ασφάλεια θα πρέπει σίγουρα να είναι ο πρώτος δείκτης εκτίμησης του 100Ah LiFePO4 Powerwall. Όσον αφορά τους δείκτες αξιολόγησης των επιδόσεων ασφάλειας του 100Ah LiFePO4 Powerwall, Πρόκειται για πολύ αυστηρά πρότυπα.


Πώς να χρησιμοποιήσετε 100Ah LiFePO4 Powerwall ιόντων μπαταρία

100Ah LiFePO4 Powerwall μπαταρία ιόντων λιθίου είναι ένας τύπος μπαταρίας που χρησιμοποιεί μέταλλο λιθίου ή κράμα λιθίου ως εξής: το αρνητικό υλικό ηλεκτροδίων και χρησιμοποιεί μη υδατικό διάλυμα ηλεκτρολυτών.


Είναι οικιακά 48V 100Ah LiFePO4 προϊόντα αποθήκευσης ενέργειας μπαταρίας αντικαταστάσιμα

Σήμερα θα παρουσιάσω κυρίως τα νοικοκυριά 48V 100Ah LiFePO4 Ενέργεια μπαταρίας και φορητά προϊόντα αποθήκευσης ενέργειας .. Ποιο θέλεις περισσότερο;


Ποια είναι τα σενάρια εφαρμογής του 48V 100Ah Powerwall ενέργειας σταθμού αποθήκευσης ενέργειας ενέργειας

Το 48V 100Ah Powerwall μπορεί να συνδυαστεί με κατανεμημένη/κεντρική νέα παραγωγή ενέργειας, που είναι ένας από τους αποτελεσματικούς τρόπους επίλυσης του προβλήματος της σύνδεσης του δίκτυου της νέας παραγωγής ενέργειας.


Δείτε περισσότερα