за нас

КИЕНЕРСИС е целосно сопствена поддржана на PCHEN, е произведување за литиумот ион батерија во ЕСС апликација со само развиени клучни технологии, вклучувајќи го и LiFePO₄ ќелија, BMS (Батерии управување), модулот за батерија и системската интеграција. КИЕНЕРСИС има повеќе од 2000 метри веб-страници и продажба во Шенџен Сити, и преку 6000 m² производи во Донггуан Сити, Кина со 8 производствени линии и повеќе од 100 работници и многу автоматски машини кои се обезбедуваат дневно производство на 2000 КВХ. До крајот на 2020 година, PCENERSYS има повеќе 10К единици ЕСС со различен капацитет се применува во повеќе од 60 земји, а најдолготвото време е повеќе од 6 години. Ние поседуваме професионален и искусен тим, кој го води нашиот основач Остин Тан, ПХ. ДО од Универзитетот Вун, кој е главен во електрохемија и ја започнува својата кариера во втората батерија од 2007 година. Во моментов, добивме 34 технички патенти вклучувајќи и 7 пронаоѓани патенти. Исто така, формиравме и коопативна платформа на R&D со Универзитетот на технологијата Вун.

Гледај Повеќе

Производи

48V енергетска складација LiFePO4 батерија за сончева

◆ Интергиски магацинот Стандарденизиран дизајн: стандардна 4U, 19 инч 'метен случај, Добра прилагодливост ◆ Оваа 48V енергетска складишта LiFePO4 батерија за Солар е направена од повеќе од 6000 пати животен велосипед, ЛиFePO4 ◆ паралелен поврзани: Додајте го тековниот модул за ограничување, поддржувајте до 15 единици 48V LiFePO4 паралелно користење на батеријата, Прошири ја капацитетот на вашиот батерија за 48V LifePO4, задоволувај ја поголемата побарувачка на енергетскиот систем. ◆ Интелигентна БМС: Со RS485 и CAN комуникација, Можете да го следите статусот на литиумот на батеријата во секое време и да поставите параметри за заштита преку софтвер. ◆ Предупредување: функции за предупредување, како што е преплаќање, претерување, претерано, Високата температура и ниската температура можат многу да ја намалат потенцијалната безбедност. ◆ Баланс: Автоматски колекција на еден серија на батерија, Разликата на притисокот до 30 МВ (може да се постави), автоматски функција за еднаквоста.

А 48V 100Ah складирање на енергијата LiFePO4 батерии

◆ Интергиски магацинот Стандарденизиран дизајн: стандардна 4U, 19 инч 'метен случај, ◆ Оваа енергетска енергија е направена од повеќе од 6000 пати животот на циклусот LiFe ПО4 клетки за батерија ◆ паралелно поврзуваат: Додај го тековниот модул за ограничување, Подршка до 15 единица A 48V 100AH Energy Storage LiFePO4 паралелно користење на батеријата, Прошири ја капацитетот на вашиот батерија за 48V LifePO4, задоволувај ја поголемата побарувачка на енергетскиот систем. ◆ Интелигентна БМС: Со RS485 и CAN комуникација, Можете да го следите статусот на литиумот на батеријата во секое време и да поставите параметри за заштита преку софтвер. ◆ Предупредување: функции за предупредување, како што е преплаќање, претерување, претерано, Високата температура и ниската температура можат многу да ја намалат потенцијалната безбедност. ◆ Баланс: Автоматски колекција на еден серија на батерија, Разликата на притисокот до 30 МВ (може да се постави), автоматски функција за еднаквоста.

Гледај Повеќе

Вести

Како да го конфигурираме домаќинството 48V 100Ah PowerwallName

Семејството 48V 100Ah Powerwall е главно одредена од инвертерот, кој треба да се совпаѓа на влезот на инвертерот, како што е 48V инвертер со 48V батерии, 96V инвертер со 96V батерија, без несогласување.


Кои се заедничките температури за 100Ah LiFePO4 Powerwall ниски батерии на температурата.

100Ah LiFePO4 Powerwall пониски батерии можат обично да работат под -30 степени Целзиус. и генерално може да одржи повеќе од 80% капацитетот на -40 степени Целзиус.


Кои се работните принципи на семејството 48V 100Ah Powerwall складиште на енергијата.

Со падот на фотоволтански субвенции во различни земји и намалувањето на инвестициските приходи на чисти фотоволтански проекти, Семејството 48V 100 Ах енергетски енергетски складиште станаа избор на повеќе луѓе.


Кои се производите предноста на домаќинството 48V 100Ah Powerwall.

Семејството 48V 100Ah Powerwall главно се однесува на енергетскиот систем инсталиран на жителите.


Зошто е енергетска енергија е првиот избор за енергетски батерии.

Годишниот зголемен побарувач надмина од 25 отсто, а изгледот на пазарот е огромен.


Како да ја решиш безбедноста на 100Ah LiFePO4 Powerwall?

100Ah LiFePO4 Powerwall е широко користен во различни полиња. и неговата безбедносна претстава дефинитивно треба да биде првиот индекс за проценка на 100Ah LiFePO4 Powerwall. Во врска со индикаторите за проценување на безбедноста на 100Ah LiFePO4 Powerwall, Многу строги стандарди се предвидени меѓународно.


Предноста на литиумот батеријата за Сончева улица.

Во изминатите две години, во полето на сончевата енергија за батерија, Литиум батеријата за Солар улицата светлина постепено ја замени традиционалната закопана батерија и стана нова омилена на пазарот. Значи, какви предности има да ги замените батериите на џел?


Како да се користи 100Ah LiFePO4 Powerwall Литиум батерии

100Ah LiFePO4 јонската батерија на Powerwall Литиум е тип на батерија која користи литиум метал или литиум з Негативниот електроден материјал и користи некакво електролите решение.


Гледај Повеќе