О компанији

PCENERSYS je podružnica PCHEN-a u potpunosti u vlasništvu, je proizvodnja litij-ionske baterije u ESS-u (Energy Storage System) primjena s samo razvijenim ključnim tehnologijama uključujući LiFePO æeliju, BMS (Battery Management System), baterijski modul i integraciju sustava. PCENERSYS ima preko 2000m s lokacijama za istraživanje i razvoj u Shenzhen Cityju, i više od 6000m s proizvodne baze u Dongguan City, Kina s 8 proizvodnih linija i više od 100 radnika i brojnim automatskim strojevima koji osiguravaju dnevnu proizvodnju 2000KWH. Do kraja 2020. PCENERSYS ima više 10K jedinica ESS s različitim kapacitetom primjenjivo je u više od 60 županija, a najdulje vrijeme usluga je više od 6 godina. Posjedujemo profesionalni i iskusan tim istraživanja i razvoja koji vodi naš osnivač Austin Tan, PH. D sa Sveučilišta Wuhan, glavni iz elektrokemije i započinje svoju karijeru sekundarne baterije od 2007. godine. Trenutno smo dobili 34 tehnièka patenta, ukljuèujuæi i 7 patenta izuma. Uspostavili smo i koopetativnu platformu za istraživanje i razvoj s Wuhanovim sveučilištima tehnologije.

Погледај још

Производ

Погледај још

и вести

Kako izgraditi Početni sustav za pohranu solarne energije baterije


Koje su prednosti i nedostatke 48V 200Ah 10kwh Powerwall LiFePO4 baterije

Prednosti 48V 200Ah 10kwh Powerwall LiFePO4 baterije za kućnu pohranu energije: Baterija gvožđeg gvožđeg fosfata ima dugo trajanje, ciklusa je više od 2000 puta, 3C ciklusa život je više od 800 puta. Pod istim uvjetima, baterije od željeza od litijeve fosfata mogu se koristiti 7 do 8 godina.


10kwh baterija s Solaredge inverterom

Pcenergija baterija: 10kk inverter: 5kw Solaredge Lokacija: Slovenija, Europa


Koje su prednosti korištenja 48V 51.2V 100Ah LiFePO4 Tip baterije za pohranu energije

48V 51. 2V 100Ah LiFePO4 Rack Tip baterija je vrsta baterije koristeći litij metal ili litijeve legure kao negativne materijal elektroda i uporabu otopine elektrolita


Dobre vijesti! Čestitamo našoj tvrtki na dobivanju "Nacionalnog visokotehnološkog certifikata"

Prošli 2018 je godina teškog rada za Pengcheng, godinu prekretnice i godinu sreće. Ubrzo nakon početka izgradnje 2019. godine, Pengcheng je pozdravljao dobre vijesti opet - Prema rečenom


48V200Ah LifePO4 Powerwall baterija treninga

U našoj izložbenoj dvorani održao je naš redatelj R&D-a gospodin. Kuang. Svo osoblje iz Odjela za prodaju i istraživanje i razvoj sudjelovalo je u ovoj obuci.


Sustav za skladištenje energije 20kwh

Pcenergija baterija: 10kk inverter: 5kw Voltron energija Lokacija: Austrija, Europa


Živo emitiranje na internetu je održan odjel za prodaju vanjske trgovine.

U ožujku 2022. održali smo četiri živa emitiranja u tvrtki i fabrici. Orien, nadzornik prodaje naše kompanije, planirao je cijelu živu emitiranje i organizirao svaku živu aktivnost.


Погледај још